Om Purus Academy

Purus Academy har som formål å lære fremtidens rørleggere om riktig montering av sluk og designsluk. Undervisningskonseptet er noe Purus Joti startet for å hjelpe rørlegger-studenter med både det teoretiske og praktiske.

Gjør deg klar for å møte kunden

Purus Academy ser at beste måten å planlegge, installere og unngå reklamasjoner på er gjennom god kunnskap og innlæring. Ta Purus Academy kurs og en vil bli rustet for enklere kundehåndtering

Lær noe nytt om sluk hver dag

Et kurs kan ta alt fra 10 minutter til par timer. Det avhenger av hvor mye du kan fra før. Med noen minutter hver dag kan du gjennom en hel uke gjennomgå alle kursene i Purus Academy. Enten du trenger dette for å bestå svenneprøven, mester eller skolere deg ytterligere som fagmann. Alle kurs er tekniske men ikke mer kompliserte enn at de som jobber i butikk og møter kunden har noe faglig å fortelle

Søren Brøndum Knudsen
Salgssjef
Vår visjon

Hvem er vi

“Den beste måten å skape lønnsomhet er å gjøre installasjonen riktig første gangen!”

De aller fleste sluk er Purus eller Joti sluk. Purus har de fleste og mest installerte designsluk, men finnes i mange varianter også for industri og næringsbygg. Joti sluk som nå kalles Purus Joti er tradisjonelle gulvsluk. De egner seg best i bunnledninger og andre våtrom som vaskerom. Menneskene bak Purus i Norge er gode erfarne fagfolk som har alle arbeidet innen installasjon av VVS produkter.

De aller nyeste produktene til Purus er utviklet sammen med rørleggeren og andre nærstående fagområder. De mest populære nå er Joti R for bunnledninger. Utviklinger, som du vil se under kursene er gjort i samarbeid med flere rørleggere. De har vært på flere besøk i våre fabrikker, Ystad, Sverige og de har testet gjennom lang tid ulike løsninger.

Et annet populært produkt er Purus PRO Line. Dette er et designsluk som også er utviklet i samarbeid med fagfolk. Purus PRO er for den proffe installatøren, og det er både enklere å installere samt har mange interessante produktegenskaper. Alle er fordeler som igjen kommer sluttkunden til gode. Purus representanter står bak kurs i Purus PRO Line.

Lær fra de beste i bransjen

Ingen er bedre til å lære bort Purus sluk enn de som både har produsert og samtidig gjort mange installasjoner. Bedre kilde til kunnskap finnes ikke.

Lær deg i ditt eget tempo

Å bli en god installatør krever at kunnskapen sitter, og at du har tid. Med Purus Academy kan du disponere tiden helt slik du selv ønsker

Profesjonell sertifisering

Et godt kvalitetsstempel når du besøker kunder, eller søker nye jobb er sertifisering innen det å legge sluk.

Meld deg inn i Purus Norge PROFF

Registrer deg for nyhetsbrev eller søk medlemskap i vår lukkede Facebook gruppe Purus Norge Proff