2. Purus Joti – Standard boligsluk også kalt plastsluk

Purus Joti er markedsleder i Norge og det aller mest benyttede sluket i hele etterkrigstiden. Sluket har vært gjennom en rekke produktforbedringer og de aller fleste rørleggere har fått opplæring innen de aller fleste Purus Joti modellene. Joti merkenavnet er helnorsk og kommer fra støpejernsfabrikken til Jøtul. Purus kjøpte opp denne virksomheten i 2006 og har siden fått noen egenskaper og modeller som er veldig egnet til vaskerom, baderom i bygårder og bunnledninger (Joti R) for nye bolighus. Det finnes mange opplæringsmoduler for Joti produkter med mange referanser for rørleggerne. Alle rørleggere kan installere et Purus Joti produkt.

Purus Joti er kjent for å ha klemringring av stål med seks skruer. Med denne løsningen aldri har kommet noen reklamasjon. Det gjør at den er tilpasset de aller fleste membran typer og forblir helt tett.

  • Helstøpt potte, ingen skjøter under gulv.
  • Fiksert klemring
  • Klemring i stål som gir mindre stress mot membranmansjett, nå er klempunkt 7mm (mot tidligere 22mm).
  • Klemring i stål er fullstendig stabil og dobbelt sikrer både med pakning og klem mot gods.
  • Mulighet for å bytte til NOOD-vannlås, ideelt for tekniske rom hvor sluket kan tørke litt ut.

Bestselgende boligsluk, Purus Joti K

Purus Joti R

Dette sluket er særdeles godt egnet for støp i nye gulv. Det egeniale at den blå støpemalen ligger igjen i gulvet. Da ligger sluket i riktig høyde og klar til å monteres etter at gulvet er ferdig støpt. Det øvrige sluket er standard Purus Joti sluk som monteres på samme måte som eks. K-sluket. At en bolig har samme type slukmerke i alle rom gjør det enkelt ve bytte av rister, NOOD-vannlås mot lukt og eventuelle deler for innbytting.

Det finnes mange videoer og opplæringsmoduler samt webinarer om Purus Joti R, som i dag er det mest voksende sluket for bunnledninger i markedet.

Purus Joti R for enkel og tidsbesparende montering i bunnledning, støpt såle og plate på mark.

Nye Purus Joti R med blå støpemal

Det unike med Purus Joti R er den blå støpmalen som ligger igjen i støpen slik at en sparer masse tid og reduserer alle muligheter for feilinstallasjon.

Ønskes mer informasjon og kunnskap om Purus Joti R har vi et veldig bra Webinar

Sjekk ut lanseringsvideo for Purus Joti R