2. Purus Line Designsluket alle vil ha!

Ingen fortjener å stå på sluket! Enhver som investerer i et nytt bad, ønsker at det skal være delikat, hygienisk og ha lang levetid med velvære og komfort. Purus Line er det sluket som har desidert hatt størst vekst de siste fem årene og har tilnærmet 90% markedsandel for designsluk.

  1. Estetikk og modernitet: Purus Line har et moderne og stilrent design som gir baderommet et eksklusivt og elegant utseende. Kunden kan oppnå et baderom med en slående og moderne designestetikk ved å velge Purus Line-sluket.
  2. Diskret integrering: Purus Line integreres sømløst i gulvet eller langs veggen, noe som gir en diskret og nesten usynlig løsning som ikke forstyrrer det overordnede baderomsdesignet. Dette gir baderommet en ren og ryddig følelse.
  3. Effektiv drenering: Purus Line har en effektiv dreneringskapasitet som raskt leder vann bort fra baderomsgulvet. Dette reduserer risikoen for vannansamling og vannskader, og sørger for et trygt og tørt baderomsmiljø.
  4. Tilpasningsmuligheter: Purus Line kommer i forskjellige størrelser og modeller, noe som gir kunden fleksibilitet til å tilpasse sluket til ulike baderomsdesign og behov.
  5. Holdbarhet og kvalitet: Purus er kjent for å levere produkter av høy kvalitet, og Purus Line er intet unntak. Sluket er konstruert for å være motstandsdyktig mot fuktighet og korrosjon, og gir en pålitelig og holdbar dreneringsløsning.
  6. Brukervennlighet: Purus Line er enkelt å installere og vedlikeholde. Dette gjør det til et praktisk valg for både installatører og kunder.
  7. Miljøvennlig: Purus Line er produsert med tanke på miljøet, med respekt for bærekraftige produksjonsmetoder og materialvalg.
  8. Referanser og omdømme: Purus er en anerkjent aktør i baderomsbransjen med et godt omdømme. Referanser og tilbakemeldinger fra tidligere kunder som har hatt positive erfaringer med Purus Line.

Purus Line monteres inntil vegg – kunden slipper å stå på sluket På grunn av ensidig fall så kan kunden kan velge store gulvfliser. Gir visuelt økt romfølelse på badet.Færre fuger ved bruk av store fliser – færre fuger å vaske!
NOOD luktfri vannlås er standard i alle modeller. Stort spenn i design slik at det passer inn i ethvert hjem

Sjekk ut alle Purus Line på Purus Inspirasjonssider her!

Purus designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og kapasiteten er like god som et tradisjonelt sluk. Purus designsluk er også et sikkert alternativ, ofte tenker man bare på det vi ser. Men når det gjelder sluk er det også viktig å tenke på det under gulvet. Sluket er tross alt den viktigste «skjøten» på et baderom. Slukpottene er blant annet støpt i et stykke for å minimere risiko for lekkasje.