Gå rett på Purus Academy tester

Sjekk ut

Spørsmål til Purusrenne 100

Purus er unik på markedet ved at vi er eneste leverandør som tilbyr en gulvrenne med en ristbredde på kun 100 mm. Purusrenne 100 er et av Purus sine mest populære rustfrie industrisluk.

Sjekk ut

Spørsmål til Purus gummikoblinger

Purus har utviklet et nytt, unikt sortiment av gummikoblinger. Det nye sortimentet gummikoblinger består av 20 artikler og egner seg i de fleste situasjoner med krav til sammenføyning og tetting, herunder overganger mellom ulike materialer og dimensjoner.

Sjekk ut

Purus Academy – multiple choice for elever

Har du hatt undervisning med Tommy så kan du sjekke om du har forstått det viktigste med denne testen. Purus og Joti er de slukene som anvendes mest i Norge og du vil møte Purus Joti i markedet opptil flere ganger. Da er det greit å ha litt kjennskap om de viktigste egeneskapene.

Sjekk ut

Testspørsmål til Purus Spalterenner

Purus Spalterenner har flere Purus Spalterenner har flere fordeler, blant annet egner de seg for store lokasjoner der det er behov for slukrenner som dekker større områder uten at sluket opptar mye plass/areal.

Det viktigste er at Spalterennen kan ta unna store vannmengder på kort tid, og at avløpsvannet ikke blir liggende igjen i spaltemodulene, men ledes til vannlåsen/silkurven som gjør spalterennen næringsmiddel tilpasset.

Sjekk ut

Joti R sertifiseringstest

Nå lanseres nye Joti R, utviklet i samarbeid med rørleggere. Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R. Sammen har vi utviklet et sluk som gjør din hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende.

Sjekk ut

Spørsmål Purus Line og Corner

Dette kurset har som formål å gi forståelsen av slukets avgjørende betydning for baderommet

Gjøre deg kjent med Purus Line og Corner, være i stand til å tilby Purus Line og Corner til egne kunder og kunne utføre demonstrasjoner av Purus sine egenskaper

Sjekk ut

Ta sertifiseringstesten Purus PRO Line

Det er sammen med deg som installatør vi har utviklet neste generasjon Purus Line – Purus PRO Line. Konseptet er basert på 10 års produksjonserfaring, utvikling og salg av designsluk. Et designsluk med raskere, enklere og mer selvinstruerende plassering og montering, helt inn til veggen eller hjørnet. At PRO også har fått andre nye og forbedrede egenskaper kommer du raskt til å merke.